Mesajul meu adresat cetatenilor Sectorului 6

Ma adresez dumneavoastra acum in calitate de candidat al Partidului National Liberal la functia de PRIMAR AL SECTORULUI 6 .
Sunt convins ca anul acesta va fi un an mai bun pentru toti romanii. Prin alegerile locale din 5 iunie si cele parlamentare la sfarsitul toamnei, cetatenii vor alege politicieni mai performanti si astfel ne vom apropia de obiectivul comun : cresterea nivelului de trai, un respect mai ridicat fata de lege si regulile de convietuire in societate.

Revenind la noi, la comunitatea sectorului 6, imi doresc ca sfarsitul anului 2016 sa ne gaseasca cu cat mai multe proiecte finalizate si un inceput bun al viitorului mandat al administratiei locale.
Stiu ca exista resursele umane si materiale pentru a a atinge acest obiectiv si stiu ca dumneavoastra va doriti la fel de mult acest lucru si ma veti sprijini in acest demers .
O parte dintre locuitorii sectorului 6 mi-au dat, in 2012, votul pentru functia de deputat, pe care o ocup acum in Parlamentul Romaniei . Este o onoare deosebita pentru mine. In cei trei ani de mandat de pana acum am incercat si cred ca am reusit sa-i reprezint cu cinste si onoare pe locuitorii sectorului 6 in Parlament, avand o activitate intensa din punct de vedere legislativ in calitate de Vicepresedinte al Comisiei de Industrii si Servicii din Camera Deputatilor dar si ca reprezentant al Parlamentului Romaniei in fata unor importante foruri internationale politice sau economice .

Mi-am indeplinit insa si cea mai importanta promisiune electorala pe care am facut-o atunci , aceea de a mentine permanent legatura cu alegatorii mei , de a fi atent si receptiv la problemele lor. De aceea cred ca toti cei care mi s-au adresat cu diverse probleme personale sau ale comunitatii in aceasta perioada , prin intermediul Cabinetului Parlamentar, prin telefon sau prin email, au primit un raspuns si o atentie corespunzatoare. Nu am putut rezolva toate problemele, pentru ca din pacate un singur om chiar si deputat nu poate rezolva niste nedreptati sociale sau economice sau corecta niste abuzuri din trecut ale institutiilor statului, dar pot sa afirm fara a gresi ca m-am zbatut si am facut toate eforturile institutionale posibile pentru solutionarea fiecarei petitii care mi-a fost adresata, iar in ceea ce priveste problemele care tin de administratia locala nu cred ca a ramas vreo problema nesolutionata favorabil.

In ultimul an m-am implicat activ in multe proiecte administrative din sector, si am fost vocea cetatenilor in relatia cu administratia locala. Ma bucur ca am contribuit concret la amenajarea sau modernizarea unor locuri de joaca, la reparatia si asfaltarea unor strazi, amenajarea de locuri de parcare si deschiderea de Cluburi ale Seniorilor in toate cartierele sectorului . Am obtinut in Parlament adoptarea unei legi care scade pretul de vanzare al apartamentelor ANL din Bucuresti cu 40% , si am inititat si implementat programe de orientare profesionala a elevilor de liceu din sector. Nu in ultimul rand, am reusit, alaturi de Initiativa Favorit, sa obtinem de la Ministerul Culturii administrarea de catre Primaria Sectorului 6 a cladirilor fostelor cinematografe Favorit si Giulesti care in urma unor ample investitii vor reintra in circuitul cultural al sectorului 6 si al Capitalei.

Sunt multe de spus si mai ales de facut . Misiunea mea este una clara :
SA ADUC SECTORUL 6 LA STANDARDE EUROPENE DE CURATENIE SI CIVILIZATIE .
Iar viziunea poate fi exprimata intr-o singura fraza :
PROMIT DOAR LUCRURI PE CARE SUNT SIGUR CA LE POT REALIZA !

Al dumneavoastra cu respect,
RAZVAN HORIA MIRONESCU
Deputat PNL sector 6
Candidat pentru functia de PRIMAR AL SECTORULUI 6

Leave a Reply