Ganduri dupa primele zile de campanie

  Am intrat in forta in campania electorala. Nu au lipsit incidentele, vandalizari ale semnelor electorale, apostrofari, probleme organizatorice. Nimic insa care sa umbreasca cu adevarat claritatea mesajului politic. Sunt lucruri inevitabile, care tin mai mult de cultura democratica a oamenilor, iar mesajele negative care le primim, putine este adevarat, sunt de cele mai multe ori izvorate din nerabdarea alegatorilor de a vedea in sfarsit lucrurile puse pe fagasul cel bun . Sincer vorbind , si eu sunt la fel de nerabdator ca ei sa le vad puse in miscare  si progresul, chiar lent, sa fie in sfarsit perceptibil.

Ceea ce ma bucura cu adevarat insa este disponibilitatea de dialog a celor mai multi dintre alegatorii de toate varstele cu care am luat contact. Colegii mei cu care am mers pe strada in campanie ma trag de maneca sa stau mai putin de vorba, sa reusim sa parcurgem mai multe strazi si sa strangem mai multe maini. Dar nu imi vine sa tai vorba unui cetatean care are ceva de spus. Chiar daca reusesc sa vorbesc cu mai putini oameni decat mi-am propus, vreau ca interlocutorii mei sa fie convinsi ca voteaza pe cine trebuie, ca cel care le raspunde la intrebari o face din convingere,din suflet si nu din obligatia de candidat. Asa incat,stau de vorba oricat de mult, si raspund tuturor intrebarilor, oricat de incomode ar fi .

Este evident ca suntem pe primul in loc in preferintele electoratului si ma apasa deja raspunderea pe care mi-o asum de nu dezamagi, de a iesi pe strada si in postura de Deputat tot cu fruntea sus si deschis la dialog . Echipa USL este privita cu mare speranta de cetatenii din sectorul 6 si ni se aminteste tot timpul ca inceputul schimbarii a fost dat de mesajul dat la alegerile locale, cand a fost ales un Primar USL si un consiliu local majoritar USL .

Vom continua in acelasi ritm, vom intra in dezbateri cu cetatenii pe toate temele pe care acestia le vor dori sa le discute, si eu personal impreuna cu echipa mea nu vom avea odihna pana cand acei care vor veni la vot vor avea convingerea ca voteaza niste parteneri adevarati, niste prieteni, nu doar nume pe un buletin de vot .

 

Leave a Reply