Despre

Sunt Razvan Mironescu și în continuare mă voi prezenta celor care mă cunosc mai puțin sau deloc .

M-am născut în 1967 în București , și fac parte cu mândrie din generația celor care deși foarte mulți , s-au realizat ca oameni , atât profesional cât și familial , prin forțe proprii , cu multă învățătură și multă muncă . Cei de vârsta mea sau mai mari , știu bine că în acele vremuri , cu foarte mici excepții , nu se vorbea de „beizadele” sau „băiatul lui X „ si „fiica lui Y” . Eram toți niște copii si apoi adolescenți pe propriile picioare , sprijiniți de familie si îndrumați pe drumul școlii și al realizării profesionale .

Ca toți copiii de vârsta mea , m-am jucat în fața blocului , am mers cu bicicleta , am făcut mult sport  dar mai întâi de toate am învățat . BASCHET DE PERFORMANTA, fair play, spirit de echipa, sacrificiu, echilibru,competititivitate. De aceea cred ca toti copiii ar trebui sa aiba un contact permanent cu sportul , pentru o dezvoltare armonioasa a fizicului si mintii.  Unul din obiectivele mele viitoare in politica este „sa redau” curtea scolii copiilor, pentru a beneficia de ea in weekenduri si vacante pentru sport si activitate in aer liber. Nu am fost ceea ce se numește un „tocilar” , dar mă mândresc că am avut note mari și sunt recunoscator tuturor dascălilor pe care i-am avut și familiei care mi-a dat o educație completă .Am pornit de jos, fara sprijinul financiar al familiei dar cu suportul dat de o educatie sanatoasa .

Sunt inginer constructor și fără să știu că voi încerca peste ani să devin reprezentantul în Parlament al locuitorilor din Cartierul Militari , ironia sorții a făcut ca primul meu loc de muncă , în 1992 , să fie pe șantierul silozurilor Fabricii de Pâine Lujerul . Până atunci însa , imediat după revoluție student fiind , am vândut ziare într-una din vacanțele de vara , la stațiile de metrou Veteranilor ( pe atunci Armata Poporului) și Gorjului . Pot spune deci , că atunci am luat prima oară contact nemijlocit cu locuitorii din Militari , cu atmosfera acestui cartier de oameni deosebiți .

După absolvirea facultății am lucrat ca inginer pe diverse șantiere , apoi în comerț cu materiale de construcții , și în urma absolvirii unui curs de 2 ani de Master of Business Administration am hotărât că este timpul să-mi încerc norocul ca antreprenor în viața dură a afacerilor private .

Era în 1996  și de atunci , împreună cu fratele meu , am construit o afacere prosperă , stabilă , dar foarte solicitantă . Succesul nu vine întâmplător , este urmare a muncii , a priceperii și a curajului , mai ales când alegi calea competiției curate , a fair-play-ului , a dorinței de a te uita fără frica în ochii tuturor , parteneri , competitori sau colegi , acum și peste zece ani .

Mă străduiesc și sper să reușesc că  tot ce fac  în politică , în afaceri și în viața socială sa fie un bun exemplu pentru fiul meu în vârstă de 10 ani . Sunt convins că valorile umane pe care familia mi le-a insuflat mie m-au ajutat în viață cel puțin la fel de mult ca studiile și perseverența și îmi doresc mai mult decât orice ca fiul meu să fie mândru de părinții lui .

În 2006 am hotarat sa intru in politica si am devenit membru al Partidului Național Liberal  filiala sectorului 6. Am facut acest pas din determinarea de a aduce expertiza mea din domeniul privat si in domeniul administratiei publice. Urmand consecvent politica pasilor marunti dar hotarati, am inceput din primăvara lui 2009 sa mă ocup de relația PNL cu locuitorii cartierului Militari . În calitate de membru la Biroului Politic Teritorial al filialei , și împreună cu echipa de colegi inimoși pe care o avem în acest cartier , am desfășurat numeroase acțiuni de sprijin și ajutorare , îndreptate în special către copii , către bătrâni și cei nevoiași . Veți putea găsi în secțiunea „sectorul meu” prezentarea unora dintre aceste acțiuni , și a rezultatelor concrete pe care le-am avut . ATASAMENT SECTOR 6 .

În cariera politică am cautat să mă ghidez după aceleași principii sănătoase care mi-au adus satisfacții profesionale , și de aceea am preferat întotdeauna să fiu sincer , chiar dacă am fost nevoit să spun uneori „nu pot face” unei anumite solicitări . Din fericire , dar în nici un caz din întâmplare , echipa de la PNL sector 6 este una care împărtășește aceleași valori , sunt oameni dedicați serviciului în slujba comunității și care cred în ridicarea nivelului de viață al locuitorilor din acest sector .

De aceea , ca reprezentant în Parlamentul României al locuitorilor sectorului 6 , voi face tot ce îmi stă în putință ca împreună cu administrația locală sectorului , cu ceilalți colegi din PNL să ne asigurăm că la sfârșitul viitorului mandat acest cartier va fi mai curat , mai prosper , mai modern .

CONTRIBUTII LEGISLATIVE : legea eficientei energetice, aborgarea articolului 276 CP prin care se urmarea ingradirea libertatii presei, legea achizitiilor publice, noua lege a administrarii asociatiilor de proprietari, legea anl (prin amendamentul introdus se permit schimburile de locuinte intre chiriasi) , legea salubrizarii localitatilor (se introduce posibilitatea ca sectoarele capitalei sa delege prin licitatie serviciul de salubrizare) , legea votului prin corespondenta, legea ANL (se micsoareaza pretul de vanzare al locuintelor ANL din Bucuresti cu 40%) legea darii in plata a unor imobile si altele.