Despre mine

Sunt Răzvan Mironescu și în continuare mă voi prezenta celor care mă cunosc mai puțin sau deloc .

M-am născut în 1967 în București , și fac parte cu mândrie din generația celor care deși foarte mulți , s-au realizat ca oameni , atât profesional cât și familial , prin forțe proprii , cu multă învățătură și multă muncă . Cei de vârsta mea sau mai mari , știu bine că în acele vremuri , cu foarte mici excepții , nu se vorbea de „beizadele” sau „băiatul lui X „ si „fiica lui Y” . Eram toți niște copii si apoi adolescenți pe propriile picioare , sprijiniți de familie si îndrumați pe drumul școlii și al realizării profesionale .

Ca toți copiii de vârsta mea , m-am jucat în fața blocului , am mers cu bicicleta , am făcut mult sport dar mai întâi de toate am învățat . Nu am fost ceea ce se numește un „tocilar” , dar mă mândresc că am avut note mari și sunt recunoscator tuturor dascălilor pe care i-am avut și familiei care mi-a dat o educație completă .

Sunt inginer constructor și fără să știu că voi încerca peste ani să devin reprezentantul în Parlament al locuitorilor din Cartierul Militari , ironia sorții a făcut ca primul meu loc de muncă , în 1992 , să fie pe șantierul silozurilor Fabricii de Pâine Lujerul . Până atunci însa , imediat după revoluție student fiind , am vândut ziare într-una din vacanțele de vara , la stațiile de metrou Veteranilor ( pe atunci Armata Poporului) și Gorjului . Pot spune deci , că atunci am luat prima oară contact nemijlocit cu locuitorii din Militari , cu atmosfera acestui cartier de oameni deosebiți .

După absolvirea facultății am lucrat ca inginer pe diverse șantiere , apoi în comerț cu materiale de construcții , și în urma absolvirii unui curs de 2 ani de Master of Business Administration am hotărât că este timpul să-mi încerc norocul ca antreprenor în viața dură a afacerilor private .

Era în 1996 și de atunci , împreună cu fratele meu , am construit o afacere prosperă , stabilă , dar foarte solicitantă . Succesul nu vine întâmplător , este urmare a muncii , a priceperii și a curajului , mai ales când alegi calea competiției curate , a fair-play-ului , a dorinței de a te uita fără frica în ochii tuturor , parteneri , competitori sau colegi , acum și peste zece ani .

Mă străduiesc și sper să reușesc că tot ce fac în politică , în afaceri și în viața socială sa fie un bun exemplu pentru fiul meu în vârstă de 6 ani , care de curând a intrat în clasa I . Sunt convins că valorile umane pe care familia mi le-a insuflat mie m-au ajutat în viață cel puțin la fel de mult ca studiile și perseverența și îmi doresc mai mult decât orice ca fiul meu să fie mândru de părinții lui .

În 2006 am devenit membru al Partidului Național Liberal filiala sectorului 6 și din primăvara lui 2009 mă ocup de relația PNL cu locuitorii cartierului Militari . În calitate de membru la Biroului Politic Teritorial al filialei , și împreună cu echipa de colegi inimoși pe care o avem în acest cartier , am desfășurat numeroase acțiuni de sprijin și ajutorare , îndreptate în special către copii , către bătrâni și cei nevoiași . Veți putea găsi în secțiunea „Colegiul meu” prezentarea unora dintre aceste acțiuni , și a rezultatelor concrete pe care le-am avut .

În cariera politică am cautat să mă ghidez după aceleași principii sănătoase care mi-au adus satisfacții profesionale , și de aceea am preferat întotdeauna să fiu sincer , chiar dacă am fost nevoit să spun uneori „nu pot face” unei anumite solicitări . Din fericire , dar în nici un caz din întâmplare , echipa de la PNL sector 6 este una care împărtășește aceleași valori , sunt oameni dedicați serviciului în slujba comunității și care cred în ridicarea nivelului de viață al locuitorilor din acest sector .

De aceea , ca reprezentant în Parlamentul României al locuitorilor cartierului Militari , voi face tot ce îmi stă în putință ca împreună cu administrația locală sectorului , cu ceilalți colegi din PNL și USL să ne asigurăm că la sfârșitul viitorului mandat acest cartier va fi mai curat , mai prosper , mai modern .

2 Comments

  • Posted October 23, 2012

    Paul C. Vlad

    Razvan, iti doresc mult succes !!! Sunt sigur ca poti aduce multa decenta in politica romaneasca.

Leave a Reply