Cuvant de final de campanie

Campania se apropie de sfarsit. A fost frumos, a fost obositor, a fost util, a fost greu uneori. Un lucru este cert: am in colegiul in care candidez o echipa de colegi exceptionali , care au facut minuni si s-au intrecut zilnic pe ei insisi in a face o campanie exemplara din toate punctele de vedere .

M-am intalnit cu sute de oameni in aceasta perioada, am preluat multe probleme, pe unele le-am rezolvat, pe altele le-am trimis spre analiza si rezolvare autoritatilor competente. Sunt atat de multe lucruri de facut, de indreptat si de pus cap la cap incat imi dau seama ca urmatorii 4 ani vor fi de foc pentru legislativ si mai ales pentru executiv. Sa dea Dumnezeu sa avem taria si intelepciunea de a face lucrurile drept, in folosul si pentru binele cetatenilor , pentru ca vorba unui cetatean  : ” Acest popor nu-si mai poate permite inca o deziluzie ! ” .

In rest, sa lasam cuvantul alegatorilor, pe care ii rog doar sa iasa in numar cat mai mare la vot. Pentru ca, asa cum am spus recent la o intalnire electorala, politicienii lucreaza mai bine sub presiune. Si un cetatean care a votat are dreptul si trebuie sa puna presiune pe alesul sau, in sensul constructiv al cuvantului bineinteles, astfel incat sa nu mai avem parlamentari care nu si-au vazut colegiul decat pe harta sau mai rau, parlamentari care de dragul unui interes partinic voteaza contrar interesului cetateanului care i-a dat mandatul.

Asa sa ne ajute Dumnezeu!

2 Comments

 • Posted December 6, 2012

  tib

  Domnule Senator, ce aveti de gând sa faceti cu maidanezii din sectorul 6 ? mai ales zona Păcii ?
  Pe strada Bârsănești este o haita agresiva care acum cateva zile au muscat o batranica cand iesea din magazinul Profi iar un alt copil de 6 ani a fost capsat de aceeasi caini.
  In autogara Militari este o alta haita de 7-9 maidanezi periculosi care pun in pericol integritatea cetatenilor.
  S-au facut reclamatii la ASPA Bucuresti, Primaria Sectorului 6 si la Primaria Municipiului Bucuresti insa nu s-a luat nici o masura!

  • Posted December 8, 2012

   razvanmironescu

   Stimate domn ,
   Problema cainilor comunitari este o preocupare constanta pentru administratia locala, inca de la preluarea mandatului in 10 iunie 2012.Pentru moment, in lipsa unei legislatii adecvate, si pe baza slabei reactii din partea Primariei Capitalei care este abilitata sa gestioneze la nivelul Bucurestiului aceasta problema, s-a incheiat parteneriatul cu Vier Pfoten, pe baza caruia circa 1000 de caini lunar sunt sterilizati.
   La inceputul anului viitor se are in vedere preluarea la Primaria Sectorului 6 printr-o hotararea a Consiliului General a gestionarii problemei cainilor comunitari, iar in Parlament va fi promovata o lege corespunzatoare abordarii acestei probleme la nivel national.Cel mai probabil aceast proiect de lege va fi suspus unei ample dezbateri publice si va voi tine la curent cu evolutia sa.
   Cu salutari cordiale ,
   Razvan Mironescu

Leave a Reply