Craciun Fericit !

Au trecut alegerile, noul Parlament a intrat in sesiune, deputatii si senatorii au depus juramantul si au votat deja instalarea Guvernului. Lucrurile s-au mai asezat si speram ca au intrat pe un fagas favorabil luarii unor decizii care sa aduca speranta cetatenilor intr-un trai mai bun, mai lipsit de griji.

In acest ajun, gandurile mele se indreapta cu recunostinta in special catre colegii mei din echipa de campanie si catre cetatenii care au facut posibila , prin increderea acordata, alegerea mea ca Deputat in Parlamentul Romaniei.  Reafirm cu toata seriozitatea dorinta  de a fi un reprezentant adevarat al cetatenilor din sectorul 6, iar agenda cu problemele dvs., ale celor ce m-ati votat sau nu, va fi in permanenta in atentia mea si voi prioritiza rezolvarea tuturor problemelor.

Va doresc tuturor, dragi prieteni liberali si stimati cetateni ai sectorului 6, un Craciun incarcat de pace sufleteasca, caldura in familie si multa sanatate!

2 Comments

 • Posted December 27, 2012

  maria

  Buna ziua, acum ca sunteti deputat al colegiului nr 26 va rog sa rezolvati problema maidanezilor din acest sector (colegiu).
  Pe strada Barsanesti, Stavrinos, Oboga sunt zeci de haite care pun in pericol sanatatea si siguranta cetatenilor.
  Pensionarii care locuiesc in zona spun ca de cand sunt ei nu au fost asa multi maidanezi in aceasta zona, va rog sa faceti ceva, am facut sesizari al ASA Bucuresti, Primaria sectorului 6 si tot nu s-a luat nici o masura.

  • Posted January 5, 2013

   razvanmironescu

   stimate domn ,
   va multumesc pentru comentariul postat.Am discutat in numeroase randuri despre acest subiect cu dl. Primar Manescu si pot sa afirm cu tarie ca este de departe cea mai importanta problema de pe agenda sa de lucru. Din pacate solutionarea este complexa, si implica mai multe autoritati, incepand cu Parlamentul Romaniei, care trebuie sa dea o lege referitoare la animalele fara stapan care sa fie in prealabil discutata si acordata cu optiunile majoritatii cetatenilor, apoi Primaria Municipiului Bucuresti care trebuie sa delege rezolvarea acestei probleme catre Primaria de sector, si in final Primaria sectorului 6 care sa puna in aplicare prevederile legale referitoare la aceasta problema.
   Un alt aspect este ca rezolvarea situatiei numarului mare de caini vagabonzi din cartierul Militari este strans legata de situatia existenta in acest domeniu si in judetul Ilfov , zona de unde provin majoritatea animalelor fara stapan din cartierul Militari, si faptul ca in zona Oboga , Vistiernic Stavrinos, Barsanesti, Ghirlandei, numarul lor este semnificativ mai mare ca in alte zone din sector si din Bucuresti se datoreaza faptului ca sunt adusi cu microbuzele de navetisti din comunele limitrofe apartinand judetelor GR,AG,IF,DB .
   Imediat ce va incepe noua sesiune parlamentara ma voi interesa care este stadiul proiectului de lege privind animalele fara stapan , si care sunt sansele ca acesta sa fie adus in cel mai scurt timp in dezbatere publica, pentru ca o decizie politica fara larga consultare a cetatenilor nu este posibila in aceasta speta.
   Daca imi puteti oferi datele dvs de contact, promit sa va tin la curent cu acest subiect.
   Salutari cordiale ,
   Razvan Mironescu

Leave a Reply