Continuam dialogul cu cetatenii

In saptamana care am trecut, am continuat dialogul cu cetatenii . Impreuna cu ceilalti colegi din echipa de campanie am batut la peste 2000  de usi, am stat de vorba cu sute de cetateni, am preluat spre analiza si posibila rezolvare zeci de probleme. Primul feedback pe care la sfarsitul unor zile obositoare il primesc de la colegii mei se refera la bucuria pe care o au alegatorii cand intalnesc echipa de campanie USL. Sunt si episoade hazlii, atunci cand cetateni mai reticenti stau in spatele vizorului pana reusesc sa desluseasca pe echipamentul nostru sigla USL, dupa care ne deschid usa spunandu-ne ca nu ar fi stat de vorba cu reprezentantii niciunei alte aliante politice sau partid. Ne bucuram ca verifica intai si nu ies direct cu matura sau facaletul sa apostrofeze  eventualii intrusi. Sunt momente in care ne felicitam ca pe piepturile jachetelor noastre scrie mare USL.

Am fost si pe strazi, am batut colegiul in lung si-n lat si am discutat cu cetateni de toate varstele. Mi-am asumat obligatia de a le asculta problemele, intrebarile si solicitarile si nu imi pare rau. Pentru ca nu sunt lucruri irealizabile dar majoritatea celor importante necesita corectii legislative si vointa politica. Si pentru asta le voi reprezenta interesele in viitorul Parlament al Romaniei. Tuturor le indic calea legala si normala de petitionare, pentru ca si acest lucru face parte din noul mod de a face politica pe care USL doreste sa-l implementeze. Toti cetatenii Romaniei trebuie sa cunoasca UNDE si CUI se pot adresa pentru orice fel de problema iar autoritatile statului indiferent de nivel sunt OBLIGATE sa le raspunda in termenul legal de 30 de zile.

Continuam in ritm sustinut cu intalniri spontane sau organizate cu cetatenii . Avem nevoie de sustinere si avem nevoie sa cunoastem parerea lor despre obiectivele noastre pentru a le putea corecta si imbunatati . Nu ne ferim de reprosuri si luam in considerare orice opinie constructiva. Dorim sa edificam ROMANIA PUTERNICA !

Leave a Reply