Consultari cu Administratori si Presedinti de Asociatii de Proprietari din colegiul 26 Militari

Joi 1 noiembrie 2012 am raspuns cu placere invitatiei Consiliului Local al sectorului 6 de a participa la o intalnire de consultari cu Administratori si Presedinti ai Asociatiilor de Proprietari din cartierul Militari . La intalnire au participat peste 150 de Administratori si Presedinti , dl. Gabriel Petrea Viceprimarul Sectorului 6, dl. Senator Gabriel Mutu, dl. Sorin Dragomir Comandantul Sectiei 21 Politie, Consilieri Locali si directori din cadrul Primariei sectorului 6 .

A fost o intalnire deosebit de utila , in cadrul careia reprezentantii executivului Primariei sectorului 6 au prezentat unele din proiectele finalizate sau in curs de executie, si au raspuns numeroaselor intrebari legate de probleme de actualitate ale Asociatiilor de Proprietari . Principalul subiect de discutie a fost reabilitarea termica a blocurilor , actiune aflata in plina desfasurare in sectorul 6 , dar si cresterea numarului de caini comunitari si traficul pe principalele artere din Militari . Primaria a fost solicitata sa intervina in numeroase situatii legate de sesizari  adresate regiilor de utilitati ( Apa Nova, Radet, Luxten ) si ramase fara raspuns favorabil sau unde interventia nu a fost corespunzatoare .

S-a stabilit un sistem de comunicare mai eficient intre Primarie si Asociatiile de Proprietari si au fost stabilite masuri concrete de remediere imediata a unor probleme ce nu mai suporta amanare .

Intalnirile vor continua in perioada urmatoare pe zone, cu grupuri mai mici, pentru a intra in detaliile specifice fiecarui cvartal din cartierul Militari . Ca si pana acum , ma voi implica activ in solutionarea a cat mai multe dintre problemele sesizate si voi indruma Asociatiile de Proprietari pentru a gasi solutiile optime in activitatea complexa ce o desfasoara .

3 Comments

 • Posted November 16, 2012

  voinea ion

  Mii de multumiri domnule Mironescu din partea Asociatiei de Proprietari Bl.160, Str.Oboga ,nr.5.
  La interventia dumneavoastra ni s-a rezolvat de catre ADP 6 toaletarea pomilor din vecinatatea blocului.Contati pe noi si pe voturile noastre la alegeri!
  Cu deosebita stima,
  Col(r)ing. Voinea Ion presedintele Asociatiei.

 • Posted December 6, 2012

  voinea ion

  In perimetrul strazilor Oboga,Barsanesti,Vistiernicul Stavrinos,Ierbii in ultima vreme, profitandu-se ca iluminatul stradal a fost intrerupt 6 luni de zile, au fost adusi f.multi caini comunitari , care ne fac viata un infern. Daca ati putea face ceva in aceste zile ati creste f.mult in ochii electoratului.
  Cu deosebita stimaa,

 • Posted December 11, 2012

  voinea ion

  Va felicit din toata inima pentru succesul obtinut in alegeri.
  Sper sa fiti la inaltimea asteptarilor noastre si sa nu ne dezamagiti.
  Cu deosebita stima,

Leave a Reply